Espai Dona comença amb la campanya pel joc lliure d’estereotips amb un taller igualitari

Pocs dies després de les accions commemoratives del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Espai Dona comença amb les activitats per al mes de desembre, quan habitualment es posa en marxa la campanya “Deixa’m jugar, deixa’m ser”, per a promoure el joc lliure d’estereotips i la compra de joguets no-sexistes.

El tret d’eixida el donarà este pròxim divendres a partir de les 18 hores a la Casa de la Cultura, on el Grup A Riure dirigirà una sessió dels Tallers Igualitaris per a Xiquetes i Xiquets. L’entrada és lliure i gratuïta.

D’altra banda, durant aquest pròxim mes de desembre, es farà arribar als centres educatius, jogueteries i centres municipals el tríptic explicatiu de la campanya amb la finalitat de sensibilitzar les persones familiars de menors sobre la importància d’educar en el joc no sexista per a aconseguir una societat més igualitària.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *