No et quedes sense participar el 25N

El pròxim 25 de novembre, com ja és habitual, Espai Dona posarà a la disposició de les persones interessades a participar en la manifestació pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere, un autobús que els portarà a la marxa i que eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot. El viatge es realitzarà acompanyat de la batucada GreenGos, i per a participar, només cal posar-se en contacte amb Espai Dona per a reservar la plaça.

Però, a més, Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, ha previst diverses activitats commemoratives del 25N, de les quals aquesta setmana se celebra el gruix. Així, aquest dijous al Tívoli, es representa “Besos”, una adaptació de l’obra de Carles Alberola i Roberto García, de la mà de l’Associació Teatral Paraules i Dones, i l’endemà de l’obra, el divendres, a la Casa de Cultura, es farà la presentació de la “Guia Municipal per a l’ús d’un Llenguatge Inclusiu”, elaborada per Espai Dona.

Mentrestant, es manté, des del passat dia 2, a la Casa de la Cultura, l’exposició sobre violència masclista “Totes (i tots)”, creada per l’artista Víctor Ballester.

Finalment, el diumenge 26, se celebrarà la huitena edició de la Volta a peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!”. Des del passat dia 13 de novembre es pot passar a arreplegar dorsal i obsequi a les oficines d’Espai Dona. La participació, tot i estar tancada ja, està oberta a qualsevol persona que vulga fer el recorregut.

Arxivat en: Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *