L’artista Víctor Ballester inicia les accions pel 25N a Burjassot amb l’exposició “Totes (i tots)”

La inauguració, aquest dijous, de l’exposició sobre violència masclista de l’artista Víctor Ballester “Totes (i tots)”, a la Casa de la Cultura, ha donat inici a les accions que Espai Dona ha previst per a commemorar el 25N, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

La mostra proposa una reflexió “sobre alguns dels símbols de la cultura popular, és a dir, dones reals, o de la ficció, que són simplement dones i, per tant, potencials víctimes de patir la violència que sobre elles s’exerceix cada dia pel pes del patriarcat: els desiguals drets laborals, la reproducció dels estereotips i la construcció dels micro masclismes“.

 

Respecte la resta d’activitats programades, el dia 16, aquest hi ha prevista una xarrada-taller impartida per Moviment contra la Intolerància titulada “Jornada per a la prevenció de la intolerància i els delictes d’odi”, i el següent dijous, el 23, al Tívoli, es representarà “Besos”, una adaptació de l’obra de Carles Alberola i Roberto García, de la mà de l’Associació Teatral Paraules i Dones.

L’endemà de l’obra, el divendres, a la Casa de Cultura, es farà la presentació de la “Guia Municipal per a l’ús d’un Llenguatge Inclusiu”, elaborada per Espai Dona i el dissabte, dia 25, com ja és costum, anirem totes i tots junts a la marxa en autobús a la manifestació pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere a València, en companyia d’una batucada que ens amenitzarà el viatge i el passeig. (Per a reservar plaça cal adreçar-se a Espai Dona).

Finalment, el diumenge 26, se celebrarà la huitena edició de la Volta a peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!”. Ahir (dimecres 25) finalitzà el termini d’inscripcions i des del pròxim dia 13 de novembre es pot passar a arreplegar dorsal i obsequi a les oficines d’Espai Dona. La participació, tot i això, està oberta a qualsevol persona que vulga fer el recorregut.

Arxivat en: Moviments Socials, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *