Compromis_Los 12 - 02

Benvingut, benvinguda, a la web del Grup Municipal Compromís per Burjassot!

Som un grup humà que s’estima el seu poble, Burjassot. Hem jugat, de nanos, als seus carrers, hi tenim amics i família, fem la compra als seus comerços, ens enorgullim del seu patrimoni artístic i natural. En definitiva, vivim Burjassot.

Des de l’any 2000 vam constituir-nos en col·lectiu del BLOC amb una clara voluntat transformadora de la nostra societat. Volem preservar i potenciar els valors que li donen personalitat de poble: la proximitat entre persones, el seu paisatge d’horta, el xicotet comerç, i la seua llengua… I des d’aleshores hem crescut com a projecte i com a grup.

Durant la passada legislatura (2011-2015) formàrem part de l’equip de govern. Vam tindre l’alcaldia, amb Jordi Sebastià al capdavant, i una regidoria, amb Emili Altur. Al 2014, amb motiu dels comicis electorals europeus, Jordi Sebastià fou triat Eurodiputat, deixant la regidoria en mans de Lluna Àrias.

Però el gran creixement de Compromís per Burjassot li’l deguem a la nova legislatura acabada d’iniciar (2015-2019), a la qual hem passat de 1400 vots a 3218, i de dos regidors a quatre. Des del passat mes d’octubre, el Grup Municipal de Compromís per Burjassot forma part de nou de l’equip de govern: Emili Altur, com a responsable de l’àrea de governació i delegat de l’oficina de sostenibilitat, medi ambient, Agenda 21 i mobilitat, Lluna Àrias, encarregada de les àrees de benestar social i igualtat i desenvolupament local, delegada de personal, oferta pública d’ocupació i Espai Dona, Roc Senent, com a responsable de l’àrea de promoció econòmica i delegat d’ocupació, mercats i comerç, turisme, consum, OMIC i CEMEF, i Maria Viu, delegada de l’oficina de promoció del valencià i vicepresidenta de l’IMCJB,

Tenim la responsabilitat de representar i dur a la pràctica les idees i la il·lusió de molta gent, i és esta responsabilitat la que ens anima a treballar dia a dia perquè les polítiques de progrés, de solidaritat i de sostenibilitat amb el medi ambient siguen una realitat en la nostra vida quotidiana.

Si vols compartir amb nosaltres esta aventura, no ho dubtes: vine a Compromís!