Ací teniu un xicotet resum de les publicacions en premsa que ha generat el nostre col·lectiu al llarg del mes de gener de 2016.

El dia 18, immersos ja de nou en l’activitat política, el nostre grup va reunir-se amb l’Associació de Veïns Nucli Antic, amb la qual tractarem temes com ara la possible opertura de l’Hort d’Almenar:

També este mes de gener s’ha pogut materialitzar una de les prioritats del nostre programa en l’àmbit agrícola, la posada en marxa del Consell Agrari municipal de Burjassot:

Gener ha sigut també un mes amb molta activitat en l’àrea de benestar social i igualtat, en el qual s’ha començat a treballar en la celebració del pròxim 8 de Març. Enguany, esta efemèride serà especial, en coincidir també amb el desè aniversari d’Espai Dona.

Burjassot és considerada una ciutat referent en este àmbit. El passat 26 de gener, la regidora d’Igualtat Lluna Àrias va participar en nom de Burjassot en una reunió d’alt nivell sobre Violència de Gènere, convocada per l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València.

L’Ajuntament també ha iniciat este mes de gener els tràmits per a adherir-se al programa posat en marxa per la Conselleria d’Habitatge. Podran acollir-se aquelles famílies que, pels seus ingressos, no puguen fer front al pagament dels subministrament elèctric, de gas i agua, o al lloguer.

Com saps, a Compromís per Burjassot creiem fermament en la transparència i la igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir a un lloc de treball. Per això hem lluitat perquè este principi es compleixca al nostre Ajuntament, i va ser, de fet, una de les exigències reclamades per Compromís per a signar el pacte de govern amb el grup socialista. Al plenari del mes de gener s’ha aprovat finalment la nostra moció, conjunta amb el grup socialista, amb els vots favorables de tots els partits i l’abstenció del PP.