La vida i obra de Vicent Andrés Estellés tornen a la Casa de la Cultura

L’exposició “Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances” torna a la Casa de la Cultura de Burjassot. Romandrà oberta del 3 al 14 de setembre de 8 a 21 hores.

Amb motiu del 20é aniversari de la mort del poeta burjassoter, i continuant amb els actes programats durant tot l’any, l’Agència de Promoció del Valencià, encapçalada per la regidora Maria Viu, porta a Burjassot aquesta exposició elaborada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’exposició s’inaugura, just una setmana abans del sopar Estellés (15 de setembre). Un sopar ja habitual a Burjassot i arreu del País Valencià en el qual es recorda la figura i obra del poeta. Aquest any comptarà amb l’actuació de Pau Alabajos, qui presentarà el seu nou disc, “Ciutat a cau d’orella”, basat en la poesia estellesiana.

“Vicent Andrés Estellés, cronista de records i esperances” repassa la vida i obra d’Estellés, considerat el poeta contemporani valencià més important. L’exposició s’inicia amb un repàs fotogràfic de la vida del poeta a partir de la seua infantesa fins a la seua mort. Imatges de l’Estellés xiquet donen pas a d’altres on es pot veure el seu creixement físic i com a poeta. Recitals i homenatges així com actes de compromís polític al costat de Joan Fuster i altres figures influents del moment.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *