Nova oferta de cursos per la igualtat Espai Dona

El Servei Integral d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, ha llançat la seua oferta de cursos per la igualtat per al curs 2018/2019.

Aquest any l’oferta inclou Teatre Terapèutic “Gaudeix Expressant-te”, Dansa OrientalChikung/QI Gong Terapèutic i  Biodansa “Dansant la meua feminitat”

Les inscripcions dels cursos poden realitzar-se a partir del 4 de setembre, i fins a finals del mateix mes en Espai Dona, en el carrer Colón, 40-1, o en el Centre Social Isaac Peral, en el carrer Isaac Peral, 67, depenent de la modalitat del curs escollida.

Per a més informació sobre els cursos, es pot telefonar a Espai Dona, 963 906 718, acudir personalment a la seua seu, en el carrer Colón, 40 o bé escriure un correu electrònic a [email protected]. També pot obtenir informació en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram d’Espai Dona.

Arxivat en: Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *