El Mercat de l’Almara millora les seues instal·lacions

El Mercat Municipal l’Almara de Burjassot ha tornat a obrir aquest matí les seues portes als clients i clientes, després d’unes setmanes en les quals l’espai ha romàs tancat a causa de les obres de millora realitzades en les instal·lacions. Les obres s’han realitzat en la  segona quinzena d’agost aprofitant l’habitual reducció de l’activitat comercial en el període estival.

Segons ha informat el regidor de Mercats, Roc Senent, les obres s’han realitzat amb fons de la Diputació de València (Pla Provincial d’Obres i Serveis 2017). Entre les accions realitzades a destacar, s’ha instal·lat sòl antilliscant en els corredors del mercat, instal·lant peces arredonides en els angles amb parets, amb la finalitat de facilitar la neteja. També s’ha procedit a la instal·lació de falsos sostres i marquesines, cobrint les parades del mercat amb la finalitat d’adaptar-se a la normativa tècnic-sanitària. D’altra banda, s’ha modificat l’enllumenat de les parades i s’ha adequat la xarxa de sanejament per al seu correcte funcionament. Finalment, s’han eliminat les reixetes dels carrers interiors per a evitar males olors.

 

 

 

 

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *