Espai Dona habilita un Punt Violeta a les festes patronals

El Servei Municipal d’Atenció Integral a la Dona de Burjassot (Espai Dona), dirigit per Lluna Àrias, habilitarà un punt violeta en els esdeveniments programats per a les festes locals d’estiu que es celebraran del 3 al 16 d’agost.

La carpa estarà situada a les portes de l’Ajuntament en els esdeveniments nocturns i servirà per a informar i gestionar l’atenció, si fóra necessària, sobre possibles agressions masclistes.

En aquesta iniciativa han col·laborat la Policia Local, el Cos de Nacional de Policia, Protecció Civil, els Clavaris de Sant Roc, l’Associació Alanna i persones voluntàries del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere. Aquestes voluntàries i voluntaris formaran la Brigada Violeta, una agrupació autoritzada per Espai Dona i que formarà part del Punt Violeta per vetlar per la seguretat de les dones que puguen patir qualsevol tipus d’intimidació. 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *