La Casa de la Cultura de Burjassot ha acollit una nova edició del Fòrum per la Igualtat de Gènere. Al fòrum es va repassar les polítiques i activitats que s’han dut a terme en matèria d’igualtat en aquests sis primers mesos de l’any i es van planificar futures accions.

La reunió va comptar amb la participació de diferents associacions de Burjassot i de veïnes que de manera individual també participen en el Fòrum. Així mateix, no va faltar tampoc la regidora de l’àrea d’igualtat, Lluna Àrias i el personal tècnic d’Espai Dona.

El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot analitza, en cadascuna de les seues trobades, la situació municipal en matèria d’igualtat de gènere. Des d’Espai Dona valoren les accions que s’han dut a terme i preparem les següents, conscients del treball per a fer front a les desigualtats per raó de gènere i, especialment la violència masclista. Des d’Espai Dona consideren que per a portar endavant el servei que ofereixen és primordial la bona coordinació i el suport de la ciutadania tant en xarxa com individualment i del personal tècnic i polític de l’Ajuntament”.