Lluna Àrias Cortina serà candidata a l’alcaldia de Burjassot

Amb un suport del 100% dels vots vàlids, l’actual portaveu de Compromís per Burjassot encapçalarà la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals de 2019.

Com a mostra de democràcia interna al partit, aquesta elecció es va prendre en un procés de primàries obertes a militants i simpatitzants del col·lectiu local, que van poder votar tant de manera electrònica com presencial. El passat divendres 22, al finalitzar les votacions, es va proclamar la candidata en assemblea.

L’assemblea va comptar amb la presència d’Àgueda Micó, Coordinadora Nacional del BLOC i coportaveu de Compromís, qui va afirmar que «Lluna serà una gran alcaldessa i que Burjassot guanyarà en qualitat política amb ella». Segons Micó, «a Compromís i al país necessitem dones valentes que aporten la diferència a l’hora de fer política».

Lluna Àrias va agrair la participació de la militància en el procés de primàries obertes, que va qualificar d’exercici de democràcia interna i participativa, en el qual Compromís és una coalició pionera des de les eleccions europees de 2014. També va agrair el suport i la confiança que el col·lectiu ha depositat en ella per estar al front de Compromís Burjassot. La recentment proclamada candidata ha declarat que «comencem una nova etapa plena de nous reptes, amb molta il·lusió i moltes ganes. Hem de continuar treballant per assolir les noves metes i millorar la vida de la ciutadania de Burjassot.»

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *