Escollim candidata o candidat a l’alcaldia en primàries obertes

El dia 22 de juny finalitzaran les votacions per escollir la persona que encapçalarà la llista electoral de Compromís Burjassot.

Compromís Burjassot comencem a calfar motors de cara a les eleccions locals de 2019 i el primer pas, ha sigut escollir la persona que serà candidata a l’alcaldia de Burjassot.

L’actual portaveu municipal de la formació, Lluna Àrias, ha anunciat la seua intenció de presentar-se al procés de primàries, del qual ha volgut destacar, segons les seues pròpies paraules: Que és un exercici de democràcia interna molt important, que qualsevol militant de Compromís es pot presentar com a candidat o candidata, i que tots els simpatitzants estan convidats a participar en els debats i votar al procés.

Els pròxims dies 21 i 22 de juny s’habilitaran els mecanismes per votar (online i presencial) i el mateix dia 22 es proclamarà la candidata o candidat a l’alcaldia de Burjassot.

La portaveu, Lluna Àrias està convençuda que la participació del col·lectiu serà molt alta; encoratja a tota la militància i a tots els i les simpatitzants a participar activament en aquest procés intern de democràcia participativa, i recorda que Compromís va ser la primera coalició a fer un procés de primàries obertes, per les eleccions europees de 2014.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *