Resum audiovisual del ple municipal de maig

Davant la marxa enrere del PP, incloent finalment en els pressupostos generals la despesa total pactada en el Pacte d’Estat contra la violència de gènere, la nostra portaveu va destacar el paper fonamental que ha jugat el moviment feminista. Una victòria de totes i tots:

Compromís per Burjassot ens vam adherir a una moció del grup Totes per la instal·lació d’un punt violeta en les festes locals:

També vam presentar una moció demanant l’ampliació de l’horari de l’Àrea de Salut Sexual i Reproductiva, dotant l’àrea de la infraestructura necessària per a dur a terme les seues tasques, la qual va ser aprovada per unanimitat:

Reclamàrem unes inversions justes per al País Valencià per part del govern central i criticàrem el maltractament al qual ens ha sotmés el Partit Popular a les valencianes i valencians en els seus anys de govern:

Davant la resposta de la portaveu del Partit Popular, Lluna Àrias va respondre el següent:

A proposta de l’associació Amics de les Sitges, tots els grups municipals vam presentar una moció conjunta per la conservació de les Sitges de Burjassot:

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *