El passat 6 de març, i en el marc dels actes programats en la setmana de la dona, les quatre presidentes de les associacions de comerç del poble van ser guardonades en la setena edició de “Dones amb Iniciativa” com a reconeixement per la tasca que realitzen promovent diàriament el comerç local.

A la sala de plens de l’Ajuntament de Burjassot, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Roc Senent, i la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, s’encarregaren d’acollir a totes i tots els assistents, i de lliurar els premis. Les guardonades van ser Elena Ibáñez (Avalarte), Sandra Marrero (Associació de Comerç i Servicis Burjassot), Loles Bueno (CODEMER) i Amparo Hurtado (AHORA Burjassot).

En paraules del regidor Roc Senent: “El propòsit de l’edició d’aquest any era destacar que quatre de les associacions que promouen el comerç i l’economia a Burjassot estan presidides per dones, i que baix la seua presidència la promoció comercial està traduint-se en un ritme creixent d’activitats i de conscienciació a la població del municipi.”

En la mateixa celebració es va presentar el vídeo realitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica en el qual s’inclouen entrevistes a les presidentes i unes paraules finals d’agraïment del regidor Roc Senent.