NO a la Taxa Rosa ni al 10% d’IVA en productes d’higiene femenina

Aprovada la moció presentada per Compromís Burjassot demanant l’eliminació de la taxa rosa i la reducció de l’IVA en productes d’higiene femenina.

El passat dimecres 28, el ple de l’Ajuntament de Burjassot va donar suport a la moció presentada pel grup municipal Compromís rebutjant la discriminació que suposa tant la pujada de preus en productes que consumeixen les dones i que els homes paguen més barat, com el fet que productes d’higiene femenina estiguen gravats amb el 10% d’IVA com si no foren de primera necessitat.

Aquesta no és la primera proposta del grup municipal en matèria d’igualtat. En els últims mesos ja s’han aprovat altres dues mocions al respecte, una d’elles demanant una igualtat salarial entre dones i homes, i altra per declarar Burjassot municipi promotor del joc no sexista.

Arxivat en: Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *