Compromís envia carbó a Rajoy i Montoro per maltractar al País Valencià

Compromís ha enviat tres caixes de carbó vegetal al president del Govern, Mariano Rajoy, i als ministres d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i de Foment, Íñigo de la Serna, pel “maltractament” a qual sotmet el Govern central al territori valencià.

Les caixes han estat enviades este dimecres des de l’oficina central de Correus de València amb justificant de recepció i inclouen també tres cartes i díptics de la campanya de Compromís #TracteJust, on expliquen quines són les reclamacions de la formació valencianista.

La iniciativa ha partit de Joves PV, i a l’entrega han assistit el secretari general de Joves PV, Víctor Medina; la coportaveu de Compromís Àgueda Micó; el portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri, i les diputades autonòmiques Marian Campello i Marta Sorlí.

 

Llegir la notícia sencera a compromís.net. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *