Burjassot s’incorpora al Circuit Cultural Valencià

L’Institut Valencià de Cultura comptarà amb 76 municipis i dos universitats en el Circuit Cultural Valencià el 2018, amb la incorporació de set municipis, entre els quals Burjassot.

El Circuit Cultural Valencià afavoreix la contractació d’espectacles d’un format més gran i de més qualitat i, al mateix temps, multiplica la quantitat de funcions, concerts i projeccions audiovisuals perquè els ajuntaments puguen fer més activitats culturals amb el mateix pressupost. Es tracta d’un cofinançament entre els ajuntaments i l’Institut Valencià de Cultura de les activitats culturals que es duen a terme a les diferents poblacions.

El Circuit compta amb cinc tipus de modalitats: música, curtmetratge audiovisual i dues modalitats de teatre, dansa i circ, a les quals els municipis poden acollir-se anualment en funció de les seues necessitats i els seus recursos.

A més, el pressupost destinat al Circuit Cultural Valencià ha tingut un augment substancial; es passen dels 475.000 euros el 2015 als 1,3 milions pressupostats per al 2018.

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *