Celebrem dos anys al govern de Burjassot amb una Trobada de Compromís

Aquesta tardor s’han complit dos anys de la nostra incorporació al govern de Burjassot. Dos anys en els quals hem treballat de valent per tractar millorar les coses al nostre municipi. Hem dotat de més i millors serveis la ciutat, hem augmentat la presència del valencià, hem multiplicat les accions de promoció econòmica i de sensibilització… en definitiva, hem tractat de fer de Burjassot, el poble que totes i tots volem.

Per això el passat dissabte vam voler celebrar una Trobada de Compromís amb amigues, amics, militants i simpatitzants.

Primer, un bon grup vam fer comboi amb una passetjada pel Nucli Antic de Burjassot, on ens van explicar els orígens del nostre poble, la seua expansió, visites il·lustres… A més, vam poder visitar l’Esglèsia de Sant Miquel i les seues pintures interiors. Després, picadeta a la Casa de la Cultura, i repartiment d’un obsequi nadalenc per a totes les persones assistents. Un plaer de jornada!

Ací vos deixem algunes fotos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *