Convocat el VII Concurs de Narrativa Breu Isabel de Villena que organitza Espai Dona

Un any més, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per Lluna Àrias, ha llançat el seu Concurs de Narrativa Breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena. Un concurs que enguany arriba a la seua setena edició i que comptarà amb tres premis: categoria infantil, juvenil i adulta.

Els treballs es podran presentar fins al 9 d’abril en la seu d’Espai Dona, en el carrer Colón, 40 de Burjassot, a més de per correu electrònic a [email protected] Han de ser textos originals i inèdits, la seua temàtica ha de versar sobre la igualtat de gènere i hand e tenir en compte en tot moment la cura per un ús inclusiu del llenguatge. L’extensió de les obres no excedirà les 2.000 paraules, incloent-se qualsevol altre text secundari o marginal que es puga adjuntar. S’aconsella enviar els relats en lletra Estafes New Roman, 12. Els textos han de portar adjunt un document en el qual s’especifiquen les dades personals de qui ho ha redactat, incloent telèfon de contacte i DNI.

Cadascuna de les tres persones premiades, categoria infantil de 10 a 13 anys, juvenil, de 14 a 17 anys i adulta, majors de 18 anys, obtindran el reconeixement mediàtic i diferents premis. Així mateix, els autors cedeixen tots els drets de l’obra a Espai Dona-Ajuntament de Burjassot, per a poder fer la difusió que considere convenient.

Les bases de la convocatòria es podran consultar pròximament en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org, en el Tauler d’anuncis.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *