Burjassot bull d’activitats en valencià aquesta tardor gràcies a AVIVA

L’Agència de Promoció del Valencià, Aviva, ha programat per a aquesta tot un seguit d’activitats relacionades amb la nostra llengua adreçades a escolars i públic en general, que comencen amb la inauguració del mural Estellés per píxels (#ExP), elaborat amb ajuda de les veïnes i veïns de Burjassot, col·legis i associacions que han votat el seu poema favorit del nostre poeta. Serà a l’Escola Sant Joan de ribera aquest divendres a partir de les 16:30 de la vesprada.

El dia 8 hi haurà la conferència-presentació del llibre de Josep Lacreu “Processos de canvi i innovacions lingüístiques. Pren la paraula”, i a partir del dia 13, a la Casa de la Cultura, l’exposició “Com es fa un llibre”, amb visites i tallers didàctics per als centres escolars.

A més, hi han programades dues accions gratuïtes de promoció de la lectura, com són la inauguració del Club de Lectura Fàcil en Valencià, el dia 15 a les 19 hores, i la posada en marxa del Taller d’Escriptura Creativa en valencià, que es desenvoluparà entre el 28 de novembre i el 19 de desembre de la mà de Carles Cano.

Finalment, el dia 30 de novembre es presenta a l’Escola Pública Fernando de los Ríos el llibre “Regles de joc del colpbol“, editat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en col·laboració amb Aviva Burjassot, i en desembre, els dies 11 i 12 es projectarà el film “Estiu 1993” als centres educatius del municipi.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *