Participa en les accions commemoratives del Dia contra la Violència de Gènere a Burjassot!

Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Ajuntament de Burjassot que dirigeix la regidoria Lluna Àrias, ha tancat el programa d’activitats commemoratives del 25N, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Aquestes accions comencen ja el pròxim dia 2 amb la inauguració de l’exposició sobre violència masclista de l’artista Víctor Ballester “Totes (i tots)”, a la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores. Dues setmanes després, el dia 16, aquest mateix espai acollirà una xarrada-taller impartida per Moviment contra la Intolerància titulada “Jornada per a la prevenció de la intolerància i els delictes d’odi”, i el següent dijous, el 23, aquesta vegada al Tívoli, es representarà “Besos”, una adaptació de l’obra de Carles Alberola i Roberto García, de la mà de l’Associació Teatral Paraules i Dones.

L’endemà de l’obra, el divendres, a la Casa de Cultura, es farà la presentació de la “Guia Municipal per a l’ús d’un Llenguatge Inclusiu”, elaborada per Espai Dona i el dissabte, dia 25, com ja és costum, anirem totes i tots junts a la marxa en autobús a la manifestació pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere a València, en companyia d’una batucada que ens amenitzarà el viatge i el passeig. (Per a reservar plaça cal adreçar-se a Espai Dona).

Finalment, el diumenge 26, se celebrarà la huitena edició de la Volta a peu contra la Violència de Gènere “De qui depén? Depén de tu!”. Ahir (dimecres 25) finalitzà el termini d’inscripcions i des del pròxim dia 13 de novembre es pot passar a arreplegar dorsal i obsequi a les oficines d’Espai Dona. La participació, tot i això, està oberta a qualsevol persona que vulga fer el recorregut.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *