La Regidoria de Polítiques d’Iguatat de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Lluna Àrias, a través del Servei d’Atenció Integral a les Dones, Espai Dona, ha obert el termini d’inscripcions per a participar en la huitena edició de la Volta a Peu contra la Violència de Gènere “De qui depèn? Depén de tu!”, que se celebrarà el pròxim 26 de novembre.

Es tracta d’una de les accions que Espai Dona ha programat en el marc de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de Novembre, i que es completarà amb altres propostes culturals i de sensibilització per a les veïnes i veïns de Burjassot.

Com cada any, aquesta cursa eixirà de la plaça de l’Ajuntament per a recórrer diversos carrers del municipi, i arribar de nou a la plaça. Són en total 4 quilòmetres de recorregut urbà, en una prova no competitiva i de caràcter familiar, tal com ha recordat la regidora Lluna Àrias «no importa ni la teua edat ni el teu estat físic; i fa igual si camines, corres, vens en patins; si véns a soles o en família, acompanyat de la teua mascota o amb el teu fill al braç. El més important és que vingues per mostrar el teu rebuig a la violència de gènere».

La cursa estarà amenitzada amb la música de la Batucada GreenGos. A més, com és habitual, les inscripcions són gratuïtes i les primeres 1.000 persones que s’apunten tindran dorsal i l’obsequi d’una camiseta tècnica esportiva, que enguany es podrà recollir a partir del dia 13 de novembre i fins el 23. Les inscripcions, però, es poden fer fins el pròxim 23 d’octubre, a través de www.megustacorrer.com.