Donem compte de dos anys de govern a l’Ajuntament de Burjassot. Ens acompanyes?

Ja hem complit dos anys com a membres de l’equip de govern a l’Ajuntamentde  Burjassot i volem donar-ne compte.

El pròxim dissabte, 3 de novembre, a partir de les 11 hores, les regidores Lluna Àrias i Maria Viu i els regidors Emili Altur i Roc Senent et contaran què han estat fent aquests últims mesos al capdavant de les seues regidories i què queda per fer. Abordarem també els objectius compromesos complits i els que no ho han estat, per a, entre tots i totes, fer-ne balanç.

Després, respondran dubtes, comentaris i qualsevol aportació del públic i, finalment, compartirem una picadeta. Tot en el Centre Social Isaac Peral. Vine i ajuda’ns a fer de Burjassot el poble que tots i totes volem!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *