El 5 d’octubre reclamarem un #TracteJust a Burjassot amb Joan Baldoví i Clara Ferrando

El Diputat de Compromís al Congrés Joan Baldoví parlarà a Burjassot sobre Finançament Autonòmic. Serà en un acte a la Casa de la Cultura on compartirà micro amb la Secretària Autonòmica d’Hisenda Clara Ferrando, l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis i amb la portaveu de Compromís per Burjassot, Lluna Àrias.

Aquesta visita s’emmarca dins la campanya d’acció i de reivindicació que Compromís està realitzant, per denunciar  que la nostra autonomia està doblement discriminada pel govern central. Per una banda, per ser la pitjor finançada, i per altra, per ser el territori que menys inversions rep de tot l’Estat. Som els únics que, tenint una renda per càpita inferior a la mitjana estatal, aportem a les arques de l’Estat com si estiguerem per damunt, és a dir, que sent pobres paguem com a rics. D’esta manera, l’Estat ens condemna a unes contribucions fiscals injustes i desproporcionades que ens aboquen a la inviabilitat econòmica.

Des de Compromís exigim al govern central un canvi immediat de finançament autonòmic que solucione la dramàtica insuficiència financera de la nostra autonomia, així com unes inversions territorialitzades en infraestructures d’acord al pes poblacional del territori valencià i compensacions per la insuficiència de finançament i d’inversions dels últims anys. No volem més però tampoc menys que els altres. Exigim un Tracte Just.

El ple de l’Ajuntament de Burjassot celebrat el passat dia 27 de juny va aprovar la moció sobre l’infrafinançament autonòmic, amb els vots a favor de Compromís, PSPV-PSOE, PP, EU, Totes amb Burjassot i l’abstenció de Ciutadans.

També tu pots ajudar-nos a tirar endavant amb eixa reivindicació. Parla amb les teues amistats, comparteix la nostra informació (accedeix a la web www.tractejust.org, on trobaràs dades, material, propostes…), demana comptes al govern central a través dels teus perfils socials, utilitza els nostres HT (#TracteJust, #FinançamentJust)… Suma’t a l’acció!

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *