Compromís per Burjassot se suma al Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil han signat i conviden a toda la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Des de Compromís per Burjassot ens volem sumar a aquesta invitació i animar-te a rubricar el vostre compromís a llegir el manifest i a implicar-te en aquesta lluita. Et proposem algunes accions i t’animem a aportar idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Ací tens tota la informació de la campanya.

I des d’ací pots descarregar-te el material visual per a mostrar a les xarxes, amb una imatge, el teu suport al pacte, junt amb el HT #SumatAlPacte.

Ja saps, suma’t al pacte!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *