L’alumnat del Sant Joan de Ribera torna a la seua escola després de la rehabilitació

Pares, mares, xiquets, xiquetes i professorat… hui dimarts ha sigut un dia especial per a tota la comunitat educativa del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot. Després de quatre anys d’espera, tornen a la seua escola. I és que hui, 25 d’abril de 2017, el centre escolar ha tornat a obrir les seues portes, després d’anys de lluita per una rehabilitació que hui és una realitat. Els regidors Lluna Àrias, Emili Altur i Roc Senent no han volgut tampoc predre’s aquest dia històric, del qual vos deixem algunes imatges que resumeixen com ha estat la jornada.

Ara, l’històric col·legi públic torna a la normalitat i es prepara per a la campanya de matriculació per al curs 2017-2018, el primer en uns anys que es desenvoluparà íntegre en el seu centre.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *