Ens concentrem davant la porta del nostre Ajuntament per a exigir un #TracteJust

Aquest dimarts 25 d’abril, Compromís per Burjassot ha tornat a manifestar el seu rebuig als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017El nostre grup ha participat d’aquesta manera en les concetracions convocades per Compromís a les portes dels ajuntaments del País Valencià. Alguns membres del col·lectiu han acudit després a la concentració a l’edifici de Les Corts Valencianes.

A més a més, i seguint la crida feta per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, bona part de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Burjassot, s’ha concentrat en la porta del Consistori per a recolzar la Declaració Institucional de les Corts davant la marginació dels valencians i valencianes en els pressupostos generals de l’Estat 2017, que ha sigut també aprovada en el ple amb els vots a favor de Compromís, PSOE, EU, Ciudadanos i Totes, i l’abstenció del PP.


Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *