Compromís reivindica en el Parlament Europeu la fi de la publicitat sexista

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot Lluna Àrias ha assistit a Brussel·les a la conferencia ‘Sexisme en publicitat: Què pot fer la Unió Europea?’ que ha tingut lloc en la seu europarlamentària aquest dimecres.

La conferència ha reunit a importants autoritats en la matèria per a debatre sobre els perjudicis que tenen aquestes imatges que veiem en publicitat en la nostra societat. La taula de ponents ha estat formada per: Cécile Gréboval, Program advisor en la Unitat d’Igualtat del Consell d’Europa, Montserrat Hormigos, Doctora en Comunicació per la Universitat de València i investigadora en l’Institut de la Dona, Carlos Lema, doctor en dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la, Isabel Lozano, regidora d’igualtat i polítiques inclusives de l’Ajuntament de València, Inés Pérez Marín, agent d’igualtat i investigadora en la UIB Directora de Projecte Europeu SIAMURA, Irene Ballester, doctora en Història de l’Art per la Universitat de València, i Noa de la Torre, presidenta de la Unió de Periodistes Valencians.

El representant de Compromís en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, que ha moderat l’acte, junt a l’Eurodiputat i soci a la Primavera Europea, Florent Marcellesi, ha posat l’accent en la seua presentació com la publicitat sexista genera estereotips que acaben justificant comportaments masclistes que poden arribar a la violència de gènere.

Durant la xarrada, tots els participants han estat d’acord en reclamar una directiva europea que regule els continguts publicitaris de caràcter sexista.

Pots veure el vídeo de la conferència des de la pàgina de Facebook de Compromís al Parlament Europeu. I també tens més informació en la nota de premsa que el grup ha publicat.  A més a més, ací tens un vídeo-salutació de Lluna Àrias i Jordi Sebastià.

 

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *