Els col·legis de Burjassot obrin les seues portes

Diferents col·legis i instituts de Burjassot realitzaran els pròxims dies les seues Jornades de Portes Obertes, amb l’objectiu de donar a conéixer a mares, pares i tutors o tutores les modalitats educatives, serveis i comoditats que cadascun d’ells ofereix.

Aquestes jornades han començat amb la visita al Col·legi La Nativitat de nostra Senyora i l’IES Vicent Andrés Estellés el dimecres 29 de març. (En aquest última cas, cal assenyalar, a més, que el pròxim curs el centre oferirà per primera vegada la possibilitat de cursar el Batxillerat Artístic, una branca fins ara no disponible a Burjassot dins de l’ensenyament públic.

Per la seua banda, l’IES Federica Montseny celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes dimecres que ve 5 d’abril, a les 17:30h, i l’Aula Campus (centre adscrit al IES Federica Montseny que oferta FB Bàsica, grau mitjà i superior d’Informàtica), a les 10:30h.

I pel que fa de nou als centres de primària, el CEIP Miguel Bordonau celebrarà la seua particular Jornada de Portes Obertes també el dimecres 5 d’abril, a les 15 h, i el CEIP Fernando de los Ríos ho farà el divendres 7 d’abril, a les 12 h.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *