Les parades del Mercat extraordinari dels dissabtes es dupliquen a partir de dissabte

Dissabte que ve, el Mercat ambulant extraordinari, que des de febrer se situa a l’aparcament de les Palmeres, tindrà més atractius per a les famílies de Burjassot. Amb un total de 27 noves parades, i més oferta (plantes, xurros o verdura ecològica, entre d’altres), la Regidoria de Promoció Econòmica ha preparat, a més, noves activitats per als “Sabadeo”, cada dissabte entre les 9 i les 15 hores. Així, a més dels Food Trucks i les activitats d’animació, a partir del dia 1 es comptarà amb un estilista i fotògraf caní. 

El ‘Sabadeo a Burjassot’ és una campanya que es va engegar el passat mes de febrer amb l’objectiu de dinamitzar el Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes i crear un espai on poder comprar i trobar varietat de productes també dins del Mercat de l’Almara. La idea, segons el regidor de Promoció Econòmica i Mercats, Roc Senent, és «crear un nou pol comercial i d’atracció de gent, descentralitzant l’experiència de compra i ampliant l’oferta i acostant-la als barris perquè el centre del municipi no siga l’única àrea de comerç important.»

Per al regidor, «Volem que els dissabtes a Burjassot siguen molt més que comprar, volem dotar-los d’una dimensió lúdica per al barri i en general per a tot el poble».

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *