L’Ajuntament de Burjassot se suma a les accions per l’Hora del Planeta

Les llums de la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot s’apagaran aquest dissabte, entre les 20:30 h i les 21:30 h, com a símbol de l’adhesió de la ciutat a la celebració de l’Hora del Planeta.

L’Ajuntament de Burjassot des de la regidoria de Medi Ambient, que dirigeix Lluna Àrias i a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, s’ha sumat així a aquesta iniciativa organitzada pel Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF)

L’Hora del Planeta va començar a celebrar-se en 2007 en Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en la major iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una trucada a mobilitzar-se i a actuar de forma constructiva en defensa del planeta on habita l’ésser humà i que es troba greument amenaçat.

Si vols sumar-te’n, tens tota la informació a la web de l’Hora del Planeta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *