A Burjassot també celebrem el 8 de març i ens tornem a anar de manifestació en autobús

El servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora Lluna Àrias, ja ho té tot preparat per  commemorar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març.

Com de costum, tots i totes junts anirem de manifestació a València el mateix dia 8, per a mostrar el nostre suport a la lliuta per la igualtat de gènere. Així, tota la ciutadania de Burjassot està convidada a l’autobús gratuït que la regidoria posa a la nostra disposició. El punt de trobada serà la plaça de l’Ajuntament, on hem quedat a partir de les 18:00 hores. Després de la lectura del manifest reivindicatiu elaborat pel Fòrum de Participació, eixirem cap a València, en companyia de les dones de la Batukada Tiakatú.

D’una altra banda, el dijous dia 9, el Centre Cultural Tívoli a partir de les 19 hores acull “El nostre poble”, obra d’ Amparo Pastor que posa en escena Paraules i Dones. Una vegada finalitzada la representació tindrà lloc, de la mà de CEMEF (dirigit pel regidor Roc Senent), el lliurament del Premi a l’Empresària de l’Any.

Per a reservar la plaça d’autobús, les persones interessades poden telefonar a Espai Dona, 96 390 67 18 o bé enviar correu a [email protected], amb les seues dades personals.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *