Els comerços de Burjassot tornen a eixir al carrer el pròxim dissabte 4 de març

Després de l’èxit d’anys anteriors, la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, torna a repetir l’experiència de tallar al trànsit la carretera de Llíria per a deixar lloc als comerços de la zona.

L’objectiu és dinamitzar les vendes i fomentar el comerç d’aquesta zona, i que es continuen coneixent, no sóls els comerços i sinó també els productes que ofereixen, al temps que servir també com a punt de trobada de les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot. En aquesta ocasió, la regidoria, a través de CEMEF SLU, està preparant per al dissabte 4 de març el tall al trànsit rodat durant tot el matí.

A més, els comerços han preparat promocions especials per a eixe dia en que trauen el seu producte al carrer. A Compromís per Burjassot ens agrada comprar en el comerç del nostre poble, per qualitat, per preu i per atenció. Compra local!

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *