S’aprova per unanimitat la nostra moció en defensa de les taronges valencianes

El ple de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat este dimarts per unanimitat la moció presentada per Compromís per a defensar els cítrics valencians davant el canvi d’aranzels de la Unió Europea.

Tal com ha explicat el portaveu de Compromís per Burjassot, Emili Altur, en la defensa del text, entre altres coses, la moció insta al Consell a posar-se en contacte amb la Presidència del Govern de l’Estat perquè realitze les accions oportunes davant la Unió per a compensar econòmicament, a través d’ajudes, als agricultors citrícoles valencians. 

També volem que el Consell contacte amb la Presidència del Govern perquè inicie els tràmits necessaris perquè aquesta mesura no es faça efectiva en l’acord comercial amb el sud d’Àfrica i les taronges d’aquesta zona paguen aranzels a partir del 15 de setembre, de manera que entren en competència deslleial amb la taronja valenciana.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *