El Bloc de Burjassot renova la seua Executiva

El Bloc de Burjassot, partit majoritari dins la coalició de Compromís per Burjassot, ha renovat al seu Congrés Local la seua Executiva, el màxim òrgan de decisió al sí del grup local. El professor d’Universitat Xavier Mínguez substitueix Àngel Vázquez, qui ha desenvolupat el càrrec de Secretari Local els últims quatre anys.

Xavier Mínguez López és llicenciat en Filologia Catalana i doctor per la Universitat de València. Va treballar diversos anys com a periodista i a hores d’ara és professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Facultat de Magisteri de la mateixa universitat. La seua especialitat és l’educació literària, concretament, la literatura infantil i juvenil. Ha publicat més d’una dotzena de llibres adreçats a xiquets i adults. Ha estat vinculat a l’associacionisme tant en l’àmbit del pacifisme al Servei Civil Internacional on va treballar com a voluntari a la seua seu de Roma; com també en la cooperació educativa, especialment al Projecte Talis, lligat a la Universitat de València. Des de fa uns anys forma part del col•lectiu de Compromís Burjassot.

Per al portaveu del Bloc de Burjassot, Emili Altur, «l’elecció de Xavier com a Secretari Local és una molt bona notícia per al nostre col·lectiu. Ell és una figura conciliadora i de consens, a més d’una persona sobradament capacitada, amb ganes i idees renovadores».

Completen l’Executiva Àngel Vázquez com a Secretari d’Organització, Vicent Ballester com a Secretari de Finances, Yolanda López com a Secretària d’Acció Electoral, Joan Enric Subiela com a Secretari d’Implantació, Antoni Montesinos com a Secretari de Política Municipal, Alba Requejo com a Secretària de Comunicació i Sergi Maicas com a Secretari de Coordinació de Sectorials, a més de  Pere Margarit, Rafael Calandín i Carles Ibáñez com a vocals.

Arxivat en: General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *