Octubre serà el mes de la salut física i mental de la dona a Burjassot

A Burjassot, aquest pròxim mes d’octubre serà el mes de la salut física i mental de la dona. Així, des del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Ajuntament, Espai Dona, s’oferiran dos tallers que aborden aquesta qüestió de manera global.

En concret, el dijous 6 d’octubre a les 19h a la Casa de Cultura de Burjassot, s’impartirà la xarrada ‘Dona, esport i salut’, en la qual es parlarà de medicina esportiva, ginecologia, fisioteràpia, etc. D’una altra banda, el dijous 20 d’octubre,  també a les 19h a la Casa de Cultura de Burjassot, s’abordarà “La gestió de l’ansietat i la intel·ligència emocional”.

Tots dos tallers tenen com a l’objectiu proporcionar benestar físic i psicol·lògic amb perspectiva de gènere. Segons la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, «Les dones presenten molèsties físiques específiques, i està comprovat que són més vulnerables a certes malalties psíquiques. Per exemple, segons dades de la pròpia Organització Mundial de la Salut la depressió les afecta en major nombre que als homes. És per això fonamental que compten amb ferramentes específiques que redunden en el seu benestar».

 

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *