Burjassot arranca les seues Festes Patronals el pròxim diumenge

Este diumenge, 31 de juliol, arranquen les festes en honor a Sant Roc, el patró de Burjassot. A partir de les 23 hores, el pregó de festes donarà pas a dues setmanes d’activitats, l’epicentre de les quals serà la plaça de l’Ajuntament. És el cas de les activitats infantils, que s’enceten el mateix diumenge, al matí amb un parc aquàtic i continuen l’1, 2 i 3 d’agost amb pinta cares i jocs infantils, gimcana infantil, pequedisco i karaoke, entre d’altres.  També és el cas dels espectacles musicals, de la nit de monòlegs el dijous 11, de les degustacions d’embotit i d’orxata i fartons el divendres 12, o de la nit de rock, i el Dia de la Tapa.

Però hi han activitats previstes a altres espais del poble. Així, el 4 d’agost comencen els trasllats del sant pels diferents barris de Burjassot, que, fins el 10 d’agost, visitarà 13 comissions falleres, parròquies i entitats culturals i festives. El 14 d’agost, la benedicció de les canyes en l’Ermita de Sant Roc i la baixada infantil, a més del Concurs de Mascletades nocturnes, a partir de mitjanit. El 15 d’agost la missa major en l’Església de Sant Miquel i  de vesprada la processó, el volteig general de campanes i el tret de les 21 salves en honor a Sant Roc.

El dia gran de les Festes Patronals de Burjassot, el 16 d’agost, començara com de costum amb la missa dels Amics de Sant Roc en honor al sant en l’Ermita i la missa major en l’Església de Sant Miquel. A la vesprada, processó en honor al patró i a partir de les 23:30, la pujà i la rodà de Sant Roc, declarada festa d’interés turístic local. Una vegada finalitzada, es continuarà el trajecte del patró fins a l’Ermita, on descansarà fins al setembre. Ja a la nit hi ha previst castell de focs a l’aparcament de les Palmeres i cordà tradicional a la plaça de l’Ajuntament.

Si voleu més informació, teniu ací, el programa de Festes en PDF.

A més, podeu veure les diverses informacions publicades a la web de l’Ajuntament:

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *