Vos devem milers de gràcies.

Milers. En concret, 6.123 gràcies. Un sincer agraïment per cadascun dels vots que dipositàreu a les urnes de Burjassot el passat dia 26 de juny, atorgant-nos la vostra confiança. #ALaValenciana ha sigut l’opció més votada al nostre poble en les últimes eleccions generals. La candidatura formada per Compromís, Esquerra Unida i Podem ha aconseguit el 30,4% dels vots al Congrés dels Diputats. Cadascun d’eixos vots ha permés que la veu dels valencians i de les valencianes arribe de nou al Congrés i a la resta d’institucions de l’Estat a través de 9 diputats i diputades. Homes i dones que parlaran per nosaltres i lluitaran per millorar la nostra vida des de la política.

La política de l’Estat no s’ha de veure, com ocorre de vegades, com llunyana, o incapaç d’arribar al carrer. Vos assegure que eixos vots també marquen la diferència, que la presència de la candidatura que representem, allà a Madrid, també tindrà les seues conseqüències positives en el nostre dia a dia i també ajudarà a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, ací a Burjassot.

Però no només això. Pel que fa a la política local, a la nostra forma de fer política, el fet que tantes persones del nostre poble hagen confiat en el projecte plantejat per #ALaValenciana ens ompli d’orgull i d’energia per a continuar treballant per la gent de Burjassot.

Fa algunes setmanes, en aquest mateix espai, parlava del que significa per a nosaltres fer les coses A la valenciana. Fer una política pròxima a la ciutadania, sense dependències i transparent, amb una defensa ferma dels serveis públics, el benestar col·lectiu i la sostenibilitat i amb la mirada cap a endavant, cap al futur. Mirant cap al futur, i des de la nostra actuació dins l’equip de govern, hem aconseguit que el pròxim curs a les Escoletes Municipals s’oferisca un grup en valencià, perquè els xiquets i les xiquetes més menuts del poble puguen socialitzar-se i créixer en la seua llengua també al cole.

Mirant cap al futur, des de les nostres àrees de govern a Burjassot, continuem treballant per a aconseguir una societat equitativa per a homes i dones. I això passa per visibilitzar les situacions de discriminació i desigualtat que encara es puguen donar al nostre poble, fer a les mateixes dones conscients que aquesta o aquella actuació no és normal ni justa. Eixe és l’objectiu de l’Escola d’Igualtat que s’ ha dut a terme entre abril i juliol que prompte s’estendrà a altres poblacions de la comarca.

Mirant cap al futur busquem també la manera de fer de Burjassot una ciutat més sostenible. Per això des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha posat en marxa un pla d’arbratge que ha començat per censar cadascun dels arbres del nostre poble per a saber on i com cal actuar. Els arbres, a més d’embellir la ciutat, purifiquen l’aire i redueixen la contaminació, regulen la temperatura i la pol·lució sonora, i són el suport de vida de les diferents espècies de la nostra fauna urbana. Per això volem una ciutat amb arbres.

Mirant cap al futur del nostre poble hem aconseguit, finalment, que a partir d’ara l’Ajuntament notifique a totes les empreses de Burjassot l’obertura de procediments de contractació que tinguen relació amb la seua activitat, tant del consistori com de l’IMCJB i de CEMEF, amb l’objectiu que els contractes puguen revertir prioritàriament en les empreses i les persones treballadores del nostre poble.

Tanque aquestes paraules reiterant-vos el meu profund agraïment cap a tots vosaltres i fer-vos dipositaris, si em permeteu, d’una promesa. La promesa ferma de tenir-vos en compte. Cada dia. Cada minut. Tingueu el convenciment que, tant jo com la resta de persones que formem el grup Compromís per Burjassot (amb els regidors Lluna Àrias, Roc Senent i Maria Viu al capdavant) vos tenim en el nostre pensament, vos imaginem demanant-nos comptes, preguntant-nos com va eixe projecte de fer de Burjassot la ciutat que tots i totes volem.

 

Emili Altur, portaveu del grup Compromís per Burjassot

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *