Burjassot participarà també de la Primavera Educativa, la iniciativa de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport per a fer visibles els diferents projectes educatius que s’estan duent a terme als centres i institucions del País Valencià. Durant el divendres, dissabte i diumenge pròxims, l’antic llit del Túria s’omplirà d’exposicions, conferències, actuacions musicals i presentacions d’experiències que contribueixen a millorar la qualitat de l’ensenyament en el sistema educatiu valencià. (Ací es pot accedir a la programació completa i altra informació sobre l’esdeveniment.)

El municipi de Burjassot participarà activament en esta iniciativa des de diversos fronts. AVIVA, l’Oficina de Promoció del Valencià, que dirigeix Maria Viu, estarà, junt amb la resta d’agències de promoció de la llengua d’altres comarques valencianes, en la Fira d’Idiomes. Institucions i entitats vinculades als idiomes presentaran diferents materials i explicaran les activitats que realitzen per a fomentar i difondre l’aprenentatge i ús de  les llengües. (Ací, tota la informació sobre la Fira d’Idiomes).

També des de les àrees d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament, es participarà activament, d’una banda, amb l’aportació d’un article científic al Congrés d’Educació Inclusiva que se celebrarà al llarg de les jornades, i d’una altra, amb la presentació del recurs de l’Aula de la Segona Oportunitat (A2O).

També s’han implicat els centres escolars de burjassot. El CEIP Fernando de los Ríos, el CEIP Miguel Bordonau, l’IES Federica Montseny i l’IES Comarcal hi tindran presència a la Primavera Educativa.

Cartel primavera_7000x5156px