La Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF SLU, ha organitzat per al pròxim 29 de maig, la jornada «Claus de l’èxit empresarial. Superació, optimisme i il·lusió», dirigida als comerciants de Burjassot. Entre les activitats previstes, hi ha una conferència del conegut consultor, assessor i formador d’empreses multinacionals, Emilio Duró.

La jornada se celebrarà a partir de les 11 h. al Centre Cultural Tívoli. Començarà amb la presentació de l’acte;  posteriorment, conferència de Duró i presentació de la i-más, una targeta de fidelització que s’està implementant en diversos municipis valencians, Burjassot entre ells, amb l’objectiu de dinamitzar les compres al comerç local. En la sessió de vesprada, després del dinar, s’oferirà una dinàmica de grup reservada, en aquest cas, als comerciants i empresaris i empresàries burjassoters.

Per al regidor de Promoció Econòmica Roc Senent, «jornades com aquesta ajuden a prendre consciència com a col·lectiu de les nostres mancances i fortaleses i actuar per a traure’n partit, i com a fòrum per a intercanviar experiències, idees, i per què no, també, tal volta, fer negoci.» El regidor ha destacat la presència de Duró, que «ens donarà les claus per a desenvolupar el nostre coeficient d’optimisme, gestionar la il·lusió enfront dels nous reptes, i per a vèncer les pors i assumir la responsabilitat de les nostres decisions per a la fixació d’objectius personals i professionals».

Per a participar en les jornades, que són grauïtes, cal inscriure’s a través de la plataforma habilitada per fer-ho.

Ací podeu consultar la web d’Emilio Duró, i ací el seu canal Youtube, on trobareu intervencions seues.

EMILIO DURO EN BURJASSOT 2 (4)