Ací teniu un xicotet resum de les publicacions en premsa que ha generat el nostre col·lectiu al llarg del mes de febrer de 2016.

A finals de gener, vam complir cent dies al govern municipal, i, per este motiu, els quatre regidors del grup, Emili Altur, Lluna Àrias, Roc Senent i Maria Viu van donar compte d’allò fet en les seues respectives àrees i de les línies de treball futures, i van respondre a les preguntes dels veïns i veïnes de Burjassot en un torn de paraula obert a la ciutadania.

Durant el mes de febrer, també hem sigut notícia per la tasca desenvolupada a les nostres àrees. Des de l’àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, vam participar, representant a Burjassot, en el taller “Formació turística per a equips de govern locals de la Comunitat Valenciana”, organitzat per La Universitat de València i l’Agència Valenciana de Turisme.

Des de l’àrea d’Igualtat i Benestar Social, la regidora Lluna Àrias va assistir a la presentació dels resultats de l’enquesta sobre violència de gènere promoguda per la Diputació als diferents municipis valencians.

Pocs dies després, la regidora es va reunir la  es va reunir amb la diputada responsable d’Igualtat, Isabel García, que va sumar a la Diputació de València als actes de celebració del desé aniversari d’Espai Dona.

Finalment, la regidora Lluna Àrias es va reunir també amb la diputada responsable de l’àrea de Benestar Social, per presentar-li els projectes que s’estan duent a terme des de la regidoria a Burjassot.

Des de l’àrea de l’Oficina de Sostenibilitat, Medi Ambient, Agenda 21 i mobilitat, s’ha aconseguit que Burjassot forme part de la major iniciativa urbana europea per l’energia i el clima. Emili Altur ha signat, juntament amb l’alcalde de Burjassot, el Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia.

Finalment, este mes de febrer, la premsa s’ha fet ressò de la nostra moció aprovada en ple, en la que s’instava a l’Ajuntament a adherir-se a la Resolució de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport conduent a la declaració BIC de les Normes de Castelló.