Ja tenim tota la informació de la jornada reivindicativa pel 8 de Març.

El Servei Municipal d’Atenció Integral a la Dona de Burjassot, Espai Dona, compleix deu anys el pròxim 8 de Març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona. Es tracta d’un important aniversari, per al qual s’ha planejat una gran celebració oberta a tota la ciutadania. Serà el pròxim 6 de març, diumenge, a la plaça de l’Ajuntament.

Des d’Espai Dona ens han fet arribar ja la programació, que inclou contacontes amb perspectiva de gènere, animació, tallers i jocs per la igualtat de gènere per a xiquets, xiquetes i joves. A més, des de Paraules i Dones oferiran una píndola teatral, que servirà d’aperitiu per a la representació, el dia 7 de març al Teatre Tívoli, de l’obra “Parlando a María”, escrita i dirigida per Amparo Pastor. La música la posaran, d’una banda la Coral Los Silos de Burjassot, i d’una altra les xiques de Pupil·les Dilatives, a més de la batucada Tiakatú, que animarà a la participació des dels carrers pròxims.

Finalment es procedirà a la lectura del manifest reivindicatiu per la Igualtat de Gènere i se celebrarà l’aniversari del servei amb pastís i orxata per als assistents.

A més, per a aquelles persones que estiguen interessades, hi ha previst una marxa en autobús des de Burjassot a la manifestació pel Dia Internacional de la Dona a València el mateix dia 8. Les places són limitades i cal reservar a Espai Dona.

Per a la regidora d’Igualtat Lluna Àrias, “serà un dia gran a Burjassot, que s’ha d’enorgullir de ser un poble pioner a l’hora de dur a terme accions i polítiques que orienten, ajuden i creen habilitats formatives per a totes les dones, i que contribueixen a pal·liar les discriminacions existents per condició de gènere”.

espaidona1 espaidona2

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *