Aus, poesia, bicis, vi i molt més en les rutes per l’Horta d’enguany

Ja hi ha data de començament de les Rutes per l’Horta-2016!

I enguany la iniciativa ve carregada de novetats. A més de les ciclo-rutes i les rutes d’observació ornitològica,  en esta edició l’Oficina de Sostenibilitat ens proposa noves temàtiques: l’“Horta a través d’Estellés” i “Horta i vi”, totes dos amb tasts inclosos.

Totes les rutes són gratuïtes i estan guiades per professionals. Per a assistir, és necessari apuntar-se al telèfon 96.3649515 o enviant un correu electrònic a [email protected], indicant la ruta a la qual es desitja assistir, un telèfon de contacte i el nombre de persones interessades (els menors de tres anys no ocupen plaça). 

RUTES 2016

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *