Fira del Comerç de Burjassot

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF SLU, junt amb l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, han organitzant la IX Fira del Comerç i Gastronòmica. Enguany, i a causa de l’èxit d’edicions anteriors, es farà novament al parc de la Granja, a fi de donar més impacte a l’activitat i afavorir l’assistència de públic.
L’objectiu de l’activitat és promocionar l’oferta comercial i hostalera del municipi, portant els establiments al carrer per a mostrar a les persones que ens visiten la varietat comercial del nostre municipi. En uns moments de crisi econòmica, qualsevol acció de publicitat pot afavorir el nostre comerç i augmentar les seues vendes i la seua clientela. Es pretén que tant els veïns de Burjassot com els visitants puguen disfrutar al parc d’unes jornades lúdiques, en què el comerç local siga el protagonista, realitzant, per a això, diverses activitats al llarg d’aquests dies.
La fira tindrà lloc el divendres 26, el dissabte 27 i el diumenge 28 de setembre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *