Pancarta reivindicativa pel Centre Ausiàs March

El col•lectiu de Compromís per Burjassot, amb els Regidors Lluna Arias i Emili Altur al capdavant, hem penjat una pancarta a l’edifici del centre dotacional d’Ausiàs March, les obres del qual duen finalitzades quasi dos anys i la Conselleria de Benestar Social encara no ha donat les claus a l’Ajuntament per a que puga fer-ne ús.

Quan pensa la Conselleria donar les claus a l’Ajuntament per a que puga fer-ne ús? Per què, si ja ha passat quasi dos anys des de que s’acabaren les obres, el centre està tancant i sense que l’Ajuntament puga utilitzar-lo? Pot ser que la Generalitat Valenciana no tinga diners per a pagar l’empresa que ha realitzat les obres de construcció? Si és així, què ha fet la Generalitat amb els diners destinats a aquest centre? És aquesta una nova mostra de la marginació a la qual sotmet el Govern del PP a Burjassot? Per què els veïns i veïnes de Burjassot no poden emprar aquestes instal•lacions?

Exigim a la Conselleria que entregue ja les claus a l’Ajuntament per a que el poble puga fer ús del centre!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *