Aquest és el títol de la nova campanya que ha encetat Compromís per a denunciar el negoci de la sanitat que ens furta milions d’euros als valencians i valencianes per a que s’ho embutxaquen les empreses dels “amiguitos del alma”. Per a que s’estenga necessitem de la teua ajuda per a rebotar-la a les xarxes socials, entra al web http://salut.compromis.net i comparteix.

La privatització del servei de ressonàncies magnètiques ha sigut, com tantes i tantes coses amb aquest govern del PP, un bon negoci per a uns pocs i un mal negoci per a la resta del poble valencià. Segons una auditoria que acaba de fer pública Sindicatura de Comptes, si recuperarem el servei de ressonàncies com a públic, estalviaríem més de 16 milions d’€ cada any.

Zaplana va privatitzar el servei en 2000 i Camps va renovar la concessió en 2008 fins a 2018. En total, el volum de negoci són més de 767 milions d’€. A més a més, les empreses a què es va atorgar la concessió tenen clars vincles amb el PP.

Des de Compromís pensem que la Sanitat és un dret amb el qual no es juga. I molt menys es fa negoci a benefici d’uns pocs.

Ajuda’ns a dir-los ben alt i clar que “la nostra salut no és el vostre negoci!”