El Diputat a les Corts Valencianes de la Coalició Compromís, Josep Maria Pañella, participarà demà a la nit en l’Acampada reivindicativa de l’AMPA del Sant Joan de Ribera al pàrking de l’estació del Metro de Burjassot. Pañella, responsable d’educació al Grup Parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, estarà acompanyat per l’Alcalde Jordi Sebastià i el Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Burjassot i Diputat Provincial per València, Emili Altur i altres membres del col·lectiu de Compromís per Burjassot.

Josep Maria Pañella ha confirmat que soparà a l’Acampada reivindicativa de l’AMPA per tal d’interessar-se per les últimes novetats del centre, ja que en anteriors ocasions ja ha visitat Burjassot i s’ha entrevistat amb membres de la comunitat educativa d’aquest i altres centres del poble, i ha presentat diverses iniciatives parlamentàries demanant una solució definitiva.

A l’endemà, divendres 9 d’agost a les 13 hores, la Consellera d’Educació de la Generalitat Valenciana, Maria José Català i l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, es reuniran per primer cop per abordar el greu problema d’infrestructura del centre i com afecta als xiquets, xiquetes, pares, mares, mestres… a un mes d’iniciar-se el curs escolar.