La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, ha signat aquest matí un Conveni de Col·laboració amb Caixa Popular amb l’objectiu d’afavorir el finançament i la dinamització d’empreses i autònoms de Burjassot. L’objectiu de la signatura d’aquest conveni és establir un marc de col·laboració entre la Regidoria de Promoció Econòmica a través de CEMEF SLU i Caixa Popular per a posar a la disposició de les empreses de Burjassot una línia de finançament per un import inicial de dos milions d’euros (2.000.000€).

En paraules d’Emili Altur, signant del conveni: “És fonamental que les empreses de Burjassot puguen accedir a finançament, ja que en aquests moments d’incertesa econòmica, és complicat que puguen accedir a vies de concessió de crèdits, per això, hem considerat prioritari signar aquest conveni amb Caixa Popular perquè les nostres empreses puguen continuar desenvolupant la seua activitat empresarial”.

Les condicions preferents d’accés s’establiran en virtut de les característiques concretes de cada empresa i operació. Amb l’objectiu d’informar a tots els interessats sobre el procés d’obtenció del crèdit, CEMEF SLU i Caixa Popular té previst la realització d’una campanya de difusió que inclou unes jornades específiques per a informar a les empreses de Burjassot de l’accés a aquest finançament. El seguiment i l’evolució d’aquest conveni, serà dut a terme per una Comissió mixta de seguiment integrada per representants de CEMEF SLU i de Caixa Popular. Qualsevol empresa interessada a obtenir informació pot dirigir-se a CEMEF SLU (Àrea de Promoció Econòmica) o les instal·lacions de Caixa Popular Burjassot (Carretera de Líria, nombre 130, telèfon: 96.390.68.86)