El PP a les Corts Valencianes veta la proposta per a concedir l’Alta Distinció de la Generalitat a Guillem Agulló

Les Corts Valencianes van debatre el passat dijous 24 d’abril una proposta d’Esquerra Unida per tal d’atorgar l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana al jove antifeixista burjassoter Guillem Agulló i Salvador, assassinat fa 20 anys per un grupuscle nazi a Montanejos.  Compromís i PSPV-PSOE, com no podía ser d’altra manera, varem votar a favor, mentre el PP donava excuses inversemblants per a no votar a favor.

Jordi Sebastià, Alcalde de Burjassot, ha declarat que “les Corts han perdut l’oportunitat de tancar una ferida que es va obrir fa ja 20 anys en la societat valenciana i no s’ha tancat i, a més, han perdut també l’oportunitat per a mostrar, a la pròpia societat valenciana, que els seus representants polítics estan al costat de les víctimes, cosa especialment necessari en aquest cas ja que la sentència contra l’assassí de Guillem s’ha mostrat que és insuficient perquè el condemnat ha sigut encausat en altres ocasions per pertànyer a grups feixistes”, el màxim representant municipal també ha assenyalat “que aquest tipus de violència continua present en la nostra societat, no és un fet aïllat ”.

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *