Burjassot al capdavant de l’eficiència energètica i l’estalvi econòmic al comerç local mitjançant “Green Commerç”

Emili Altur, Regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica i President del Consell d’Administració de l’empresa pública CEMEF SLU. l’Alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià i la Directora General de Consum de la Generalitat Valenciana, han presentat aquesta setmana els avantatges mediambientals i econòmics per al comerç local del projecte “Green Commerç”.

Aquest projecte, al qual encara es poden adherir tots aquells comerços que vulguen rebre gratuïtament una auditoria mediambiental, a través del CEMEF, té com a objectiu implicar al xicotet comerç en la lluita contra el canvi climàtic, promoure la responsabilitat mediambiental en el sector comercial, així com reduir el consum energètic i la producció de residus mitjançant tècniques senzilles, i un important estalvi econòmic per als seus propietaris.

Tal com van recordar Jordi Sebastià i Emili Altur, a aquest projecte cal sumar altres iniciatives d’estalvi energètic i econòmic engegades per l’Ajuntament de Burjassot aquesta legisltaura i que, per exemple, han fet estalviar el consistori més de 200.000€ en el darrer any.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *